Зурли, тапани и албански знамиња слават победа пред штабот на СДСМ

431
0
SHARE

Пред седиштето на СДСМ вечерва веќе се слави извесната победа на Стево Пендаровски за нов претседател на државата.

Албанците го избираат новиот претседател на Македонија

Со зурли и тапани се слави и пред штабовите на партијата. На снимката присутните вијат македонско оро, мавтаат албанско знаме.

Posted by Husamedin Memeti on Sunday, May 5, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here